Click here for English

 

Retourneren

Ben je niet tevreden met je aankoop?

Dat vinden wij net zo vervelend als jij. Daarom doen we ook niet moeilijk als je het product wilt retourneren. Maar er gelden wel een paar voorwaarden:

 • Stuur het product binnen 30 dagen naar ons terug. De retourtermijn gaat in op de dag dat jij het artikel ontvangt.
 • Het artikel zit in de originele verpakking en is niet gebruikt.
 • Artikelen die met een cadeaukaart zijn gekocht mogen ook geretourneerd worden. Het bedrag zullen wij op een nieuwe cadeaukaart naar je toe sturen.
 • Hoe retourneer ik mijn artikelen?

  Je kan artikelen retourneren in ons retourportaal. Het enige wat je daarvoor nodig hebt is je track and trace code van je bestelling. Wel zo makkelijk!

  Moet ik betalen voor mijn retourzending?

  Nee, je mag je artikelen altijd gratis retour zenden. In het retourportaal kan je gratis een retourlabel printen.

  Hoe snel wordt een retour verwerkt?

  We zullen je retourzending direct afhandelen zodra wij hem hebben ontvangen. Bewaar daarom je verzendbewijs goed voor het geval er iets misgaat in de verzending. Ook zullen we het geld direct naar je overmaken. Het bedrag staat dan binnen 3 werkdagen op je rekening.

  Hoe zit dat dan met cadeaubonnen?

  Eigenlijk heel simpel. Heb je (deels) betaald met een cadeaubon? Dan krijg je een splinternieuwe :)! Een eventueel restbedrag storten we uiteraard naar je terug.

  Wat is het retouradres?

  Het retouradres krijg je vanzelf als je je artikelen hebt aangemeld in het retourportaal

  Ik weet m'n track en trace code niet meer

  Ben je een geregistreerde klant? Dan kun je na het inloggen je track en trace code terug vinden in je bestelgeschiedenis. Kom je er niet uit? Neem dan gerust contact met ons op via info@cloud9crafts.nl.

  Cloud9 Crafts gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij cloud9crafts.nl voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken. Lees meer
  Accepteren